Bilen är ditt andra hem

08 maj 2019 Mikael Barani
Bilen är ditt andra hem

Våra bilar skulle lika gärna kunna kallas för vårt andra hem. Till olika grad så spenderar vi mer eller mindre tid i våra älskade fordon, som tryggt och säkert tar oss dit vi behöver åka och hem igen. Om du bilpendlar eller åker mycket bil i jobbet så spenderar du säkerligen några timmar per dag i bilen.

Därför är det viktigt att fundera över hur vi tar hand om våra bilar. Och vem som vi låter ta hand om dem.

För om bilen är vårt andra hem, så är det inte mer än vettigt att vara säker på att vi anlitar en bilverkstad med gott rykte. Ta till exempel R/T Bilverkstad i Skärholmen. Här har du en firma som förra året fyllde tio år och startades av två kompisar: Roffe och Thomas. 
Eftersom deras verkstad har blivit så uppskattad så har de under åren fått byta upp sig i storlek på lokalen. Den ursprungliga 100 kvadratmeter stora verkstaden har numera blivit sex gånger så stor: Vi snackar ett rejält ställe om 600 kvadrat.

På R/T Bilverkstad är en allbilsverkstad och för att hålla hög service innefattar verksamheten både saxlyftar och två stycken pelarlyftar. Kombinerat med att mekanikerna håller sig à jour med utvecklingen inom bilbranschen, erbjuder företaget service gällande alla trubbel och trassel som kan tänkas uppstå med din bil.

Visste du förresten också att Thomas också tävlar i dragracing med Team R/T? Bland annat har laget kammat hem en förstaplats i EM i F.I.A European Dragracing Championship, vilket får ses som en imponerade bedrift. Dessutom innebär detta att han och Roffe har full koll på bilens alla delar i extremsituationer, vilket du som kund så klart kan dra nytta av i vardagssituationer.

Undrar du över vad servicen hos R/T Bilverkstad kostar så finns allt snyggt och prydligt på teamrt.se.