Bo bekvämt nära flygplatsen

Ska du ut och resa och har en bit att transportera dig till flygplatsen? Sverige är ett avlångt land och alla har inte nära till flyget. Att resa långt inför en avgång kan kännas stressigt. Dels är det en lång resväg att ta i ett sträck. Dels kan förseningar och andra osäkerheter längs vägen göra att du missar flyget helt.

Bättre att vara ute i god tid någon dag innan.

Ska du dessutom med ett tidigt flyg? Vissa avgångar sker så tidigt som klockan 4 på morgonen. Det kan vara skönt att mellanlanda i närheten av flygplatsen. Det är smidigt att bo på hotell och du kan i lugn och ro checka ut i anknytning till flygets avgång.

 

Fördelar med ett hotell nära flygplatsen

Hotell i Arlanda har specialiserat sig på gäster som ska vidare med flyg. Förutom bekvämligheter som gym och restaurang finns det mer för den som är på resande fot. Det kan finnas service i form av långtidsparkering där du tryggt kan ställa bilen under tiden du är utomlands.

Då en del flygavgångar sker tidigt är det såklart också möjligt att checka ut under flexibla tider. Frukostbuffén är anpassad till även de tidigaste flygavgångarna och du kan i lugn och ro avnjuta en lyxig frukost innan du beger dig vidare mot andra breddgrader.

Hitta ditt hotell och boka

Du får enkelt en överblick över vilka alternativ du har via en webbsökning. Fundera på vilka behov du har och läs på hotellets hemsida om de kan erbjuda det du letar efter. Varifrån ska du flyga? De största flygplatserna som Arlanda, Sturup och Landvetter brukar ha mycket att erbjuda. Om du ska flyga från Stockholm finns det bra möjligheter att bo i anknytning till flygplatsen. Med en hotellnatt eller två mjukstartar du semestern och kan vakna utvilad inför flygresan.