Burgargäng med polarna

07 augusti 2019 Mikael Barani
Burgargäng med polarna

Otroligt skönt att bara hänga ute med polarna i sommarsolen. Det är något speciellt med att återknyta till sina gamla vänner och bara ta det lugnt och chilla lite. Ni vet hur det kan vara när man har blivit lite äldre och livschemat plötslig är fullt med en massa saker som man aldrig hade tänkt sig att man skulle pyssla med. Frågan är hur det blev så. 

Är det andras förväntningar på oss som gör att vi bokar in oss med aktiviteter och planer som bara suger upp all tid? Det är som om ju äldre man blir, desto mer så blir ens dagar som ett vakuum som bara drar in en i saker som man måste göra. 

I ett parallellt universum så har vi alla sett till att frigöra tid för spontanitet, lugn och bara få göra just det här: Hänga med sina gamla kompisar, grilla lite burgare och ha det gott.

För visst är det något med att samlas kring grillen som är så trevligt. Människan har ju alltid fascinerats av eld och kött, på något sätt. Det har varit en samlingspunkt där man har diskuterat om dagens händelser och utvecklat relationer till varandra.

Egentligen borde detta med att grilla göras året om. Om inte över en öppen eld så borde man se till att få ihop polarna på något burgerhak. Man kanske skulle se till att redan nu boka in ett hösthäng på Axels grill, en hamburgare restaurant i Hagsätra. Vore kul att ha det säkrat redan nu, liksom.

Kanske se till att vi ses en gång i månaden, bara grabbarna, och käkar gott och enkelt. Inga krusiduller utan bara najs käk och trevligt häng.

Det är sådana här saker som måste bokas in direkt. Annars rinner de alltför lätt ut i sanden och glöms bort i vardagens händelser.

Fler nyheter