En ovanlig morgon

En ovanlig morgon

Plötsligt står den där snubben från Polen på din tomt med knäppta händer och tycks tillbe dig. Du sitter vid frukostbordet och avnjuter en kopp kaffe men sätter det nästan i halsen då du ser polacken utanför fönstret. Tveksamt öppnar du altandörren som vetter mot baksidan varpå snubben på knagglig engelska får fram ”boat not work”. Frågande ser du ut på den stilla sjön som ligger en bit från din tomtgräns. Där finns varken båt eller folk och polacken ser närmast nödig ut då han står och hoppar och pekar mot sjön. Du har inget annat val än att följa med och se efter vad som försiggår nere vid stranden. Där uppfattas att båten ska upp på en båttrailer men att trailern är ur funktion. Flyget mot Polen väntar och mannen i nöd drar sig i håret och talar på tok för fort. Vad gör du?

 

Ny trailer

  1. Det är sannerligen inte ditt problem, fiskegästerna får klara sig själva. Det är varken din stuga de har hyrt eller ditt ansvar att båttrailern inte fungerar. Du har ju dessutom varken en biltrailer eller kunskap om hur man lagar det som är trasigt.
  2. Skickar den stressade mannen vidare till något av grannhusen, de kan säkert hjälpa honom och så blir du av med problemet.
  3. Halar upp mobilen och söker rätt på en ny båttrailer åt mannen.

Problemet löst

Du tycker synd om den stressade mannen och väljer alternativ tre. Med några snabba sökningar finner du en utmärkt lösning på https://mohlintrailers.vpsite.se/. Där erbjuder de både reparation av befintlig trailer, reservdelar eller uthyrning av alla olika slags båt- och biltrailers. Med tanke på mannens knaggliga engelska och skakande händer erbjuder du honom även att ringa för hans räkning. Problemet är med ens löst och du kan återgå till ditt numera kalla morgonkaffe.