Enkelt och smart med logistikmark i Stockholm

27 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Har du din verksamhet i Stockholm och saknar ibland extra yta för att klara dina uppgifter? En byggverksamhet eller trädgårdstjänst kan kräva en avlastningsyta för fyllnadsmassor eller liknande medan arbetet pågår, eller så behöver du någonstans att ställa dina maskiner när det inte är säsong. Mark är dyrt och att ha en stor yta mark som bara används några få dagar om året känns inte ekonomiskt hållbart eller särskilt miljövänligt. För att råda bot på problemet kan du därför helt enkelt hyra den mark du behöver för kortare eller längre perioder. Då betalar du bara för den mark du använder och den tid du använder den.

Bekvämt och praktiskt

Har du specifika önskemål kring logistikmark i Stockholm finns det mängder av olika extratjänster att välja på. Är det viktigt med stängsel och bevakning så väljer du någon som kan tillgodose det önskemålet. Ska du ställa upp bodar för en arbetsperiod kan el, vatten och avlopp vara en bra idé för att underlätta för dina medarbetare. Är det vinter vill du såklart inte behöva slåss med väder och vind, så låt företaget du hyr av sköta snöröjningen åt dig och skulle det uppstå något akut problem så bör de ha en vaktmästare som du kan höra av dig till. 

 

logistikmark i Stockholm

 

Lasta, lossa och luta dig tillbaka

Låt dina behov avgöra vilken typ av mark du bestämmer dig för att hyra. Med ett företag som kan hjälpa dig med att lasta, lossa och ge annan service minskar du stressen och kan koncentrera dig på din uppgift. Behöver du bara någonstans att ställa ett fordon under ett par timmar, eller behöver du plats för en hel maskinpark under vinterhalvåret, så finns det alltid något för dig. Både kortare och längre hyresavtal är möjliga och med fasta priser blir slutsumman ingen överraskning för dig. Boka din yta redan idag.