Förnya ditt hår

19 februari 2019 Jenny Olsson
Förnya ditt hår

Det finns många tillfällen när man vill besöka en frisör. Inte nog med att de är skickliga på att klippa kan de också göra många andra stora förändringar som gör att man får en helt ny look. Här kan man avfärga håret för att ljusa upp håret, färga sommarfräscha slingor eller göra en hårförlängning.

Vare sig man ska göra en klippning eller ändra hårfärg så gör det mycket för helhetsintrycket. En kortare frisyr gör till exempel att ansiktet ser ut att vara lite rundare medan längre, rakt hår kan göra att ansiktet upplevs smalare. Hårets färg är också oerhört viktig för hela utseendet. En mörk hårfärg kan göra att man upplevs som blekare men också skapa kontrast till den ljusa hyn. Även ögonfärg avgör vilken hårfärg man passar i. Det här är ofta frisörerna oerhört skickliga på och kan lätt se vilken färg och frisy man skulle passa i. Om man ska göra en stor förändring i färg eller frisyr kan man kolla runt på nätet efter lite frisyrer man gillar och visa sin frisör. 

Men det är inte bara vid permanenta förändringar som frisören kan vara värd sitt besök. Det finns även gånger då man vill göra sig lite extra fin inför en tillställning som vid bröllop, bal eller födelsedag. Då slipper man bekymra sig för håret och kan i lugn och ro sätta sig i stolen, koppla av en stund och låta dem sköta resten. Frisörer har ofta många ideér på vad som skulle vara fint och vad du skulle passa i. Har man ingen egen idé så kan det vara skönt att överlämna det till en expert. 

 

Salongpaharet.se är en salong som har stor erfarenhet av klippning men också av färgning, hårförlängning, uppsättningar och mycket annat. Hit kan du gå och känna att du är i trygga händer.