Håll hemmet organiserat – Förvara det som inte får plats i magasin

Ska du flytta från hus till lägenhet? Eller har du precis fått ärva stora möbler du inte har plats för någonstans? Det finns många olika situationer som kan innebära att du har mer saker än du har utrymme. Oavsett anledning finns det lösningar på din platsbrist!

 

Skänk bort, sälj och förvara

I dagens samhälle har de allra flesta fler ägodelar än de har förvaringsutrymme. Det kan röra sig om allt från båtar till möbler till instrument. Även företag står inför den här problematiken, inte minst säsongsbaserade verksamheter som inte har någon fast punkt att förvara utrustning och annat på.

Ett första steg är ofta att skänka bort sådant som inte behövs. Det finns otaliga second hand butiker eller grupper på sociala medier där saker lätt kan skänkas bort. Många second hand butiker erbjuder även gratis upphämtning så du slipper tänka på mer än att öppna dörren när de kommer. Andra saker av ett högre värde kan man alltid sälja, antingen på fysisk auktion eller på auktionshemsidor eller på sociala medier.

Andra saker vill man inte göra sig av med, även om man just för tillfället inte har plats för dem. Det är här magasinering kommer in i bilden!

Att välja magasineringsföretag

Det finns en rad olika företag på marknaden idag som erbjuder magasin med förvaring. Vissa inriktar sig på platser till företag och andra riktar sig enbart till privatpersoner. Letar du efter storage i Uppsala är kanske Flyttharrys något för dig att överväga. Flyttharrys är ett Uppsalabaserat företag som har ett magasin där man kan lagra allt möjligt, både som privatperson och företag.

De erbjuder flexibel magasinering på dina villkor, oavsett om det rör sig om en kortare eller längre period. Du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är i säkert förvar då magasinet är både uppvärmt, larmat samt försäkrat.