Hitta den perfekt njutning

Hitta den perfekt njutning

Sexleksaker har många olika funktioner och kan användas av alla. Det har funnits lite av en heteronormativ inställning till sexleksaker men den tanken är på väg att brytas. Det är inte heller ett hinder att hitta en mängd sex leksaker även om man har en funktionsvariation. Det som kanske kan vara en utmaning är att hitta de leksaker som inte kräver greppförmåga eller på annat sätt en viss stabilitet som en funktionsvariation kan förhindra. Men det är långt ifrån ett problem att hitta något som passar. Det finns till och med sidor som recenserar leksaker ur ett funkisperspektiv.

 

 

Greppvänliga leksaker

 

Vissa dildos och buttpluggs kan vara svåra att greppa om man har nedsatt förmåga. Det finns dock idag ett så pass utbrett sortiment att det går att hitta de som har en större handtag. Det går också att hitta exempelvis selar som gör positionerna stabilare. Genom att hålla upp exempelvis knän så kan det bli lättare att tillfredsställa sig själv eller ha sex. För den som gillar bondage kan det också vara ett sätt att stabilisera kroppen. Vissa leksaker går även att fjärrstyra vilket minskar behovet till att kunna greppa. Det behöver inte vara ett problem att få njuta.

Genomtänkta sexleksaker

 

Det finns också genomtänkta leksaker för den som genomgår en hormonbehandling och därmed är känsliga för stimulans. Det är då personer som genomgått en behandling och vet vad som ska kännas rätt. Marknaden växer också när allt fler tabun bryts. Heteronormativitet är inte längre det som är i fokus för de som säljer. Exempelvis är det fler män som börjar njuta öppet av anal stimulans. För paren finns det allt fler möjligheter att experimentera med olika former av stimulans. Det är bara att våga prova på det enorma utbudet tills man hittar rätt för bägge. För finns det något bättre än en härlig orgasm?