Köp färska blommor i järfälla

Ett hem är sällan så vackert som ett nystädat hem med färska snittblommor. En vas med blommande blommor i härliga färger lyser verkligen upp. Brukar du unna dig själv en bukett då och då? Ett utmärkt sätt att ta in naturen i hemmet och säga till dig själv att du är värd det.

Ett harmoniskt och balanserat hem innehåller alla de fem elementen enligt feng shui. Levande växter tillhör träelementet och är givetvis väldigt viktiga i mixen – även om det inte alltid behöver vara snittblommor. Blommor kan även vara i kruka och stora eller små för att tillföra en glädje och levande energi.

 

Blommor som vackra stilleben 

För dig som älskar att skapa och fotografera vackra stilleben är blommor mest troligt en självklarhet. Att unna sig själv blommor gör att man blir pigg och glad. Tänk vilken effekt det har bara att se på en blomma koncentrerat en stund. Att verkligen studera den. Har du testat?

Har du någon mysig blomsterhandlare nära? Att kliva in i en butik som säljer blommor i järfälla är en väldigt uppfriskande och speciell känsla. Kanske blir det för många dofter som slår emot dig? Att gå en lång stund i en blomsteraffär eller i en handelsträdgård gör under för måendet.

 

Vilken blomma behöver du?

Olika blommor och färger tillför olika känslor och stilar till vårt hem. Fråga dig själv vilken blomma du behöver just idag. Är du en person som föredrar krukväxter och bara grönt eller har du alltid en bukett med färska snittblommor hemma?

En vas med vackra tulpaner eller rosor kan verkligen bli ett blickfång i ett rum. Det är också för att blommor ger oss så mycket, samtidigt som de är en perfekt gåva när vi blir bjudna på middag eller när någon fyller år. Ge bort färg, doft och glädje – helt enkelt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *