Ladda upp med byggfolie

 

Som hantverkare, oavsett om man jobbar som målare, snickare, golvläggare, plattsättare eller vad det nu kan vara så måste man besitta stor kunskap men också ha vissa egenskaper. Förutom att man ska vara kunnig nog att utföra jobbet på ett proffsigt sätt så ska man också kunna vara social och möta kunderna på ett bra sätt. Det gäller att förstå vad de vill ha för slutresultat men också att man kan få dem att tänka om, ifall de har en plan som du som hantverkare inte kan leva upp till tidsmässigt eller rent konstruktionsmässigt. Då gäller det att hitta en lösning som du som hantverkare känner är möjligt men också som kunden känner att den blir nöjd med. 

Som hantverkare gäller det också att vara noggrann, trots att man kanske ofta jobbar under tidspress. Att till exempel täcka ordentligt kan ta lite tid men det är viktigt för att inte skada något som finns runt om. Att göra täckningsarbetet noggrant tjänar man dessutom ofta på i slutänden. 

När man som hantverkare ska ut till kund måste man också tänka på allt som måste med för att man ska kunna utföra arbetet, inte minst material och verktyg  men också täck- och städmaterial. Att få med sig allt från början brukar spara mycket tid då man slipper lämna arbetsplatsen för att åka och hämta material med jämna mellanrum. 

 

Gert Falk Emballage, http://gertfalk.se/  är ett företag i Stockholm som har emballage och förbrukningsmaterial för många olika slags hantverkare, som byggare, golvläggare och målare. Här finns alltifrån byggtejp och byggfolie till byggsäckar och blixtlås för dammskydd. De har sitt lager i Jordbro som ligger söder om Stockholm och kan leverera snabbt till dig som hantverkare. Att beställa och få det utkört är både bekvämt och enkelt då man kan lägga tid på själva jobbet istället för att behöva åka och hämta material.