Lösningen alla dagar

Tänk dig att du står och lagar mat hemma. Du har länge gått och drömt om en riktigt god potatisgratäng, och nu ska den bli av! Plötsligt blir det strömavbrott. Det som händer sedan beror på hur det ser ut hemma hos dig: har du elspis, blir det till att hitta nya lösningar. Kanske öppna en tonfiskburk och lite bönor på burk, göra en sallad med konserverade grönsaker… gratängen får vänta. Har du däremot gasspis, tänder du bara ett par ljus och fortsätter som vanligt. Det är ju ändå härligt att ha mysljus till kvällsmaten…

 

När det är renovering på gång

Har du bestämt att kökets renoveringstid är inne, försöker du säkert planera vad du ska behålla och vad du ska ändra på. Nya vitvaror till exempel – det skulle vara roligt, men det blir kanske utgiften som tippar din ekonomi? Inte nödvändigtvis! Har du till exempel en elspis just nu, kan du räkna efter hur mycket pengar du lägger varje månad på elen som den tar, och även tiden du lägger ner varje gång du lagar mat. En gasspis är i detta avseende billigare. Det kanske är dags att ta steget och ansluta dig till gasnätet som Gasservice Stockholm erbjuder. Och vilken tid är bättre för detta än nu, när du ändå byter allt annat?

Miljövänligt, prisvärt, praktiskt

Gasspisen är inte bara billigare i drift än elspisen, den är också snabbare. Därför är gasspisen ett måste i köket på många restauranger och krogar. Vill du också ha proffskänslan hemma hos dig? Gas värmer upp större ytor fortare än el. Klimatsmart biogas från matavfall är även ett miljövänligt alternativ, som även kan användas till mycket annat: värma upp uteplatsen, härliga lyktor och myslampor. På https://gasservice.nu/ kan du läsa mer om fördelarna med att hoppa på gastrenden, och ta del av inspiration från Sveriges bästa krogar.