Modulsystem löser snabbt och enkelt lokalbristen

28 januari 2022 jonas olsson

editorial

Det är inte alls ovanligt att det uppstår lokalbrist och den kan dyka upp akut. Ibland kan det vara någonting planerat som gör att det finns ett behov av tillfälliga lokaler. När det ska renoveras någonstans kan verksamheten behöva flytta till andra lokaler under en tid. Vid en brand är ett annat exempel på ett tillfälle då det behövs ett tillfälligt ställe att vara på.

När någonting händer som gör att du snabbt måste finna en tillfällig lokal kan det innebära en enorm press. Fort ska det gå och det måste även vara en lämplig lokal som ligger på rätt plats. Hur hittar man det på ett snabbt och smidigt sätt? Problemet kan snabbt lösa sig med ett genialt modulsystem.

Med ett modulsystem får du snabbt upp tillfälliga och flyttbara lokaler som är anpassade för dina önskemål och behov. Det är en väldigt smart lösning att använda moduler som lokal. Modulen sätts snabbt upp på plats och den kan enkelt tas bort när behovet av lokalen inte längre finns. Du hyr den så länge du vill och det kan gälla en kort period eller en längre tid.

 

modulsystem

 

Moduler kan användas som boende i olika former

Ett modulsystem har ett brett användningsområde och kan användas till skola, förskola, vård, kontor och även som boende. När det gäller boende så kan det handla om områden inom vård, utbildning eller som bostad för exempelvis asylsökande. I lokaler där människor sover och bor ställs det särskilda krav, speciellt brandskyddskrav. Om du beställer en modul som är avsedd för boende så är de byggda med brandskydd som uppfyller de krav som finns.

Akut bostadsbrist löser sig snabbt och smidigt med tillfälliga flyttbara moduler, som även kan staplas på varandra. På så sätt behövs det inte så stor yta till att ställa modulerna på, helt enkelt en väldigt smart lösning.