Njut av tillvaron på hotell i Tällberg

18 juni 2022 william eriksson

editorial

Tällberg i Dalarna är en riktig liten pärla. Det är en liten by med fantastisk utsikt över sjön Siljan.  Miljön är så genuint svensk som man bara kan tänka sig. Röda trähus med vita knutar, lummig grönska och vackra blommor kan man förvänta sig. Där finns också flera små butiker med trevliga souvenirer och lokala hantverk som man gärna köper med sig. 

Den som är hungrig behöver inte heller gå lottlös. Flera ställen serverar god mat, både till lunch och middag. Om man har tänkt sig ett kort stopp här, så kommer man snabbt på andra tankar. Man vill inte gärna lämna denna fantastiska miljö. Därför är det tur att det även finns Hotell i Tällberg

Att bo på hotell här är en upplevelse i sig. Kombinera gärna boendet med middag, så blir upplevelsen komplett. På ett hotell med gästgiveri kan du välja mellan vanlig à la carte eller någon specialmeny. Vill man stanna ännu längre kan man dessutom hitta hotell med spa.

 

spa

 

Boka in festen här

Ja, den som passerar här under sommarens bilresa och tänker sig att stanna till en kort stund, kommer snart på andra tankar. Här blir man som sagt gärna kvar. Om man inte har möjlighet till det under just den där bilresan så kan man boka in en vistelse vid ett senare tillfälle. Det blir något att se fram emot. 

Varför inte tipsa företaget där du jobbar om att anordna en konferens i Tällberg? Då kan du få njuta av att komma hit igen och trivas i den lyxiga miljön, utan att själv behöva betala ett öre. En annan idé är att anordna någon jubileumsfest här. Ett bröllop eller någon annan stor fest blir garanterat en succé på detta ställe. När alla gäster kan övernatta på hotellet så blir festen alldeles speciell. Naturligtvis får brudparet eller jubilaren den största och vackraste sviten.