Nya dörrar – ett sätt att piffa upp hemmet

30 april 2019 jonas olsson
Nya dörrar – ett sätt att piffa upp hemmet

Ett hem består av så mycket – ett fint kök, ett vackert badrum, sköna mattor, växter som ger liv åt interiören och så mycket, mycket mer.

Dörrarna är kanske inte det första man tänker på när man drömmer om en ny inredning för lägenheten eller villan. De är användbara och finns där, helt enkelt. Men så är det inte, om man tänker efter.

Nye dörrar kan krydda hemmiljön på ett oväntat sätt. Tänk om man väljer att ha större helvita dörrar som tillför ljus i rummet. Skulle inte det vara riktigt vackert? Byt de dörrarna mot robusta brunsvarta sådana så får du en anrik syn på direkten. Idag kan man även få specialtillverkade dörrar som följer en viss stil. Nya dörrar kan vara ett fantastiskt sätt att piffa till hemmet på.

 

Hållbara dörrar

Förutom att ha ett trevligt utseende ska dörrar även hålla i längden. Det känns ganska självklart, men för att din dörr ska hålla bör den passa din familj och dess specifika behov. Till exempel om du har småbarn är det bra att tänka på att det finns en risk för klämningsskador, något att komma ihåg vid val av dörr.

Är du en stolt katt- eller hundägare kanske du vill ha en ytterdörr med lucka. Lyckligtvis tillverkas det idag modernare dörrar med avancerad teknik. Det ger alla konsumenter stor frihet när det kommer till vilken dörr som passar dem bäst.

Ta reda på vad den nya tekniken kan erbjuda just dig. Besök en fysisk butik eller sök på nätet och hitta det som blir mest praktiskt. Det är bara att välja och vraka – eleganta dörrar i 1800-talsstil eller trendiga halvdörrar. Formpressade dörrar och tunga ytterdörrar – ja, möjligheterna är oändliga.