Nya fönster till ditt hus

19 augusti 2019 Eva Olsson
Nya fönster till ditt hus

Genom att bara byta fönster på sitt hus kan man förändra hela husets utseende och ge det ett rejält lyft. Funderar du på nya fönster finns det många att välja bland på Sparfönster. Här hittar du altandörrar, skjutdörrar/skjutpartier, takfönster och ytterdörrar till bra priser. De har de bästa priserna och du kan se priset på alla de olika produkterna på deras hemsida. Deras produkter är dessutom av hög kvalité.

De har fönster i trä, trä/aluminium och PVC, skjutdörrar/skjutpartier i trä och trä/aluminium och takfönster i trä/aluminium. Man kan även välja om man vill ha 2- eller 3-glas fönster.

Har man en altan som man funderar på att bygga om till ett uterum, för att kunna vistas där från tidig vår till sen höst, är skjutbara glasdörrar att föredra. Det blir ljusare och ger en mer öppen och rymlig känsla. Skjutdörrarna tar dessutom mindre plats än in- och utgående dörrar och man utnyttjar därmed uterummets yta maximalt.

Om du bor i södra delen av Skåne har du möjlighet att beställa en professionell mätning av dina fönster och dörrar om du inte själv vill ta måtten. Du får då en garanti på korrekta mått och kan dessutom vara säker på att beställningen av dina nya fönster och dörrar passar. På Sparfönsters hemsida anger du bara ditt postnummer så ser du om de erbjuder mättjänster där du bor.

Att de kan hålla så låga priser beror på att du kan köpa produkterna direkt från deras fabrik utan mellanhänder. Förutom att de har en hög kvalité på sina produkter, erbjuder de dessutom 10 års garanti på ditt köp.

På deras hemsida är det enkelt att räkna ut vad det blir för pris för att byta fönster och dörrar. Du betalar ingen förskottsbetalning och du kan betala med kort via ePay eller Klarna.