Pålitliga plåtgubbar i varierande väder

05 juni 2019 Mikael Barani
Pålitliga plåtgubbar i varierande väder

Vädret häruppe i vår del av världen är minst sagt nyckfullt. Det har vi verkligen fått kvitto på under den gångna våren. I ena stunden skiner solen och det känns nästan som badväder. Men så växlar det snabbt igen. Plötsligt rullar de mörka molnen in över en klarblå sky och det är dags att gräva fram regnkläder och paraply.

Man undrar egentligen vilket virke våra förfäder var som valde att bosätta sig i detta galna och omväxlande klimat. Ska vi gissa på att de svor både en och två gånger över vatten som läckte in genom taket. För det var ju inte precis som om att de hade fina och tåliga plåttak som skyddade dem från väder och vind. Det är bara att vara tacksam för att evolutionen har fört oss fram till den levnadsstandard som vi åtnjuter idag.

Funderar du på att skaffa ett plåttak, eller kanske reparera ett befintligt, så hittar du kompetent hjälp på https://www.norinochhedlund.se/. Denna plåtslagarfirma i Sundbyberg har lång erfarenhet av att se till att du som kund får ett tak som håller för vårt hårda väder här uppe norr. Med fokus på trygghet, god service och kvalitet ser de till att du som kund alltid ska känna dig nöjd efter avslutat arbete. 

Även om takarbeten tillhör bland de vanligaste tjänster som utförs av Norin & Hedlund Plåtslageri AB så kan du såklart anlita dem för andra typer av jobb. Har det med plåt att göra så kan denna firma lösa det mesta. 
Det betyder alltså att om du är i behov av fasadplåt, fönsterbleck eller stuprör så är det bara att höra av sig angående en offert. 
Vill du säkra skorstenen mot vädret så kan du såklart även beställa en individuellt anpassad takhuv. Samma sak gäller ventilationshuvar. 

Norin & Hedlund Plåtslageri AB vänder sig för övrigt både till privatpersoner och företag.