Rusta ditt hem med en säkerhetsdörr

15 januari 2022 jonas olsson

editorial

Märker du att det har blivit mer och mer osäkert runtomkring? Hur tänker du när du är ute på en liten resa? Eller en längre resa för den delen. Är du en av dem som ber vänner att titta till din villa eller lägenhet så att du inte ska få inbrott?

Genom att installera en säkerhetsdörr så kan du ge potentiella inbrottstjuvar en riktig migrän. En säkerhetsdörr är gjord för att stå emot alla verktyg som tjuvar använder i normala fall. Då inbrottstjuvar alltid är tidspressade så innebär det att de kommer att avskräckas bara de ser att du har en säkerhetsdörr som vaktar ingången till ditt hem.

Detta är det bästa möjliga, strax efter att vi eliminerar brottslighet—men det är ju tyvärr en utopi. Vad du i alla fall kan göra är att se till att du är förberedd och skyddad mot tjuven med en säkerhetsdörr.

Säkerhetsdörrar är en investering för ditt hem då de ofta bidrar till ett ökat värde på bostaden. Om du tittar i annonser så nämns det ofta om en säkerhetsdörr är installerad. Vidare så kan det leda till lägre försäkringspremie.

Säkerhetsdörrar isolerar också mot ljud och ger ett bra skydd mot brand.

 

image

 

Säkerhetsdörrar efter din stil och användningsområden

Säkerhetsdörrar kommer i en rad olika utförande och för olika användningsområden. Stilrena och smidiga säkerhetsdörrar som lämpar sig väl för lägenheter. Estetiskt tilltalande säkerhetsdörrar som är säkra och dessutom vackra att se på. Säkerhetsdörrar i klassiskt pardörrutförande.

Sedan finns det även säkerhetsdörrar som är anpassade för att isolera och stå emot vårt hårda skandinaviska väder. Dessa lämpar sig väl när du vill skydda villan både mot inbrott och klimatet.

Så när du går i tankar om att skydda ditt hem, så bör du fundera på en säkerhetsdörr. Entrén till ditt hem är den första försvarslinjen mot kriminalitet.