Upptäck nya möjligheter med en tubkikare

26 april 2019 Sofia Nyrell
Upptäck nya möjligheter med en tubkikare

En tubkikare är fågelskådarens dröm! Med denna kommer du betydligt närmre än med andra kikare och kan stå på balkongen eller med ett stativ ute. Tubkikaren kräver sitt stativ då förstoringen normalt är 20-60x, men det är också tjusningen med den när den jämförs med handhållna kikare där max förstoring som en stadig hand klarar är 12x. Det ger helt andra möjligheter att kunna fågelskåda på ett sätt som gör det enklare att se på riktigt långt håll. 

Möjligheten finns också att sätta på tillbehör som gör det möjligt att använda din tubkikare som en lins och ta bilder igenom den med din mobilkamera eller digitalkamera. På det sättet kan du ta fantastiska bilder för att minnas upplevelsen eller studera det du sett i lugn och ro hemma. 

Kikkertland är en speciallistshop för kikare och teleskop som har ett sort urval av kikare och tillbehör oavsett vad du behöver, allt från jakt- och naturkikare till små eleganta teaterkikare. Här hittar du ett urval på över 30 olika modeller av tubkikare både lägre och högre prisklasser samt stativ och andra tillbehör som kan behövas. 

Är du det minsta osäker på vad du bör välja är personalen på Kikkertland experter på att hjälpa till med vilken modell du ska ha och vilken prisklass som kan vara lämplig. En kikare är en investering som du kommer ha glädje av under en lång tid, det är viktigt att det blir rätt så att du kan koncentrera dig på det du vill se och inte krångla med kikaren och kanske missa ett speciellt ögonblick. 

Det är enkelt att kontakta Kikkertland, på hemsidan hittar du information om vad du ska tänka på med din kikare, kontaktuppgifter och vad du gör om du trots allt inte skulle vara helt nöjd med ditt köp. Det finns alltid möjlighet att skicka tillbaka och byta varan.