Elegant med flos

21 maj 2019 Jenny Olsson
Elegant med flos

Att inreda med vackra saker är otroligt kul. När man inreder ett nytt hem eller kanske förnyar på olika sätt är det roligt när allt kommer på plats och kan kan addera olika detaljer som man tycker om. Ett viktigt inslag i alla rum är lampor. Inte bara för att de är dekorativa och gör sitt till för inredningen, de är också viktiga för att hemmet ska bli bekvämt att vistas i. I ett hem behöver man både arbetsbelysning och stämningsbelysning. Arbetsbelysningen kan komma till användning när man jobbar i köket, ska städa i huset eller lägenhetens rum eller kanske göra annat som kräver starkare belysning. Stämningsljuset kommer mer till användning när man slår sig ner i vardagsrummet för att titta på TV eller när man ska slå sig ner vid matbordet och äta middag. 

Hos Andlight hittar man ett stort utbud av designlampor. Här finns oerhört många vackra och imponerande lampor. Ett märke som de har är Flos lampa, som har otroligt vackra och trendiga armaturer. Flos är en internationellt erkänd, italiensk belysningsfirma som har tillverkat lampor sedan 1960-talet. Några av deras mest kända designikoner är Fucsia, Gatto och Ariette. Ett av de material som de experimenterade med var cocoon vilket resulterade i bordslampan Gatto. Sedan dess har de utökat sitt sortiment med flera andra material som glas och polykorbonat. 

Man ska tänka på att när man köper en lampa av bra kvalitet kan de hålla otroligt lång tid. Just när det kommer till lampor kan det vara bra och värt att lägg några kronor extra på att dels få en lampa som man verkligen vill ha men också en lampa som håller över tid, både vad det gäller design och material. Att inreda med saker som känns rätt och som man tycker om är väldigt viktigt för att skapa ett hem som man känner att man trivs i.