Frigolitskyltar är ett bra sätt för företaget att synas eller ge information

30 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

En skylt är en produkt som kan vara både informativ och snygg. De kan till exempel visa tydligt i vilken butik man är, förmedla ett budskap eller ge viktig information. Just skyltar tillverkade av frigolit har många fördelar då det är ett material som kan skäras till många olika former och det väger nästan ingenting vilket gör att det ges många fler möjligheter när det handlar om hur och var man kan montera skylten. Det är också väldigt vanligt att man skär ut enskilda bokstäver eller motiv som gör att skylten blir tredimensionell, vilket ger en snygg effekt.

Var kan frigolitskyltar användas?

Skyltar i frigolit kan användas i princip var som helst där företaget vill skylta med sitt namn, logga eller dylikt. De kan fästas på fasader, bakom receptionsdiskar, på väggar där de talar om vilken avdelning man är på och mycket mycket mer. Möjligheterna är många och genom att vända sig till ett professionellt företag som tillverkar dessa skyltar så blir resultatet högklassigt.

Frigolitskyltar

Scandexpo AB är ett exponeringsföretag som har lång erfarenhet då det gäller tillverkning av exponeringsmaterial i framförallt frigolit. Hos Scandexpo är ambitionen att erbjuda kunderna högsta möjliga kvalitet, både i det faktiska produktionsresultatet men även i bemötandet och förståelsen för varje kunds unika behov. 

Tillverkning av frigolitskyltar för individuella kundbehov

Scandexpo har en stor tillverkningsavdelning för frigolitskyltar, texter, produktmodeller, loggor med mera som gör att de till fullo kan utnyttja det fantastiska materialets alla möjligheter. Varje år lämnar flera tusen produktioner deras fabrik och pryder sedan allt från kontor, butiker och fasader till mässmontrar. De förser ofta frigolitskyltarna med fronter i laserskuren akryl/plexiglas vilket ger dem en högblank och vacker yta, men det beror så klart på vad kunden vill ha. Scandexpo kan skapa väldigt mycket med hjälp av frigolit för att möta kunders individuella behov och önskemål.