Inred med &tradition

När man ska inreda ett nytt hem eller göra om sitt gamla är det viktigaste att tänka på att inreda med saker som man tycker. Det är viktigare att gå efter vad man tycker om än att titta på trender, eftersom det ständigt förändras. Visst kommer trender tillbaka men går man mer efter trenderna än vad man gillar är det lätt att man lessnar på inredningen. Det är också viktigt att inreda hållbart och välja saker av bra kvalitet. Även om det kan kosta lite mer brukar det i slutändan bli lönsammare än om man får köpa nytt ofta för att sakerna går sönder. 

Det finns mycket design som är hållbar, både vad det gäller i material och design. Många inredningsdetaljer är fina och modemedvetna men är ändå tidlös i sitt uttryck. 

Det är många saker som är viktiga i ett hem. Både för att skapa en stil och känsla men också för att göra det funktionellt och ombonat. En viktig detalj är lampor. Utan lamporna skulle vi knappt kunna använda vårt hem under den mörkare delen av året. Under den tiden är vi nästan helt beroende av det konstgjorda ljuset. När man väljer lampor ska man tänka på att addera både arbetsbelysning det vill säga funktionsbelysning men också mysbelysning, som man kan använda när man slår sig ner för att titta på tv eller äta middag. 

&Tradition är ett exempel på ett märke som har snygga och tidlösa lampor men som ändå är väldigt modemedvetna. &Tradition är en dansk designverksamhet som tillverkar lampor, möbler och accessoarer. Hos webbutiken Andlight finns det här märket och många, många fler välkända märken. I &Tradition sortiment finns alla möjliga slags lampor. Här kan man hitta något oavsett om man letar en golv-, vägg- eller bordslampa. Här kan man också hitta pendlar och taklampor.