Nipprig i flipper?

Nipprig i flipper?

Vad förhöjer en fest enligt dig? Är det fri bar, plockmat, pingisbord, eller en samarbetsvillig DJ som låter dig önska alla dina pinsamma favoritlåtar? Allt det där kan slänga sig i väggen inför alla festers givna höjdpunkt – flipperspelet. Med sin sköna 80-talsnostalgiska estetik, blinkande ljus och välbekanta ljud lockar flipperspelet garanterat fram både barnasinnet och vinnarskallen hos dig och dina gäster, och bäddar inte minst för en intensiv och oförglömlig fest. Flipperspel finns att hyra både under kortare och längre tid, och blir du helt besatt kan du också köpa dig ett eget.

 

Flipperspel på frammarsch

Flipper- och arkadspelstrenden är på triumfatorisk frammarsch, kanske som en del i den större retro-revival som råder i samhället. Coola kids vill inte bara klä sig i retrostil, med höga jeans och grälla collegetröjor, utan också roa sig som förut. Och vad passar väl då bättre än flipperspel, som ofta har kultiga, nostalgiladdade teman som Indiana Jones och Star Trek? Den växande populariteten hos spel märks i Stockholm på välbesökta barer som RoQ vid Odenplan och den nyöppnade Beer N’ Play på Hornsgatan. Men om du som värd fixar ett eget flipperspel besparar du dina gäster från att trängas med främlingar som tar upp all plats genom att envisas med att slå high score.

 

Flipper på företaget

Flipperspelet kan vara något att samlas runt på en firmafest och lättar bergsäkert upp stämningen. Gästerna kan peppa varandra till nya rekord eller skämtsamt retas med varandra om någon klantar sig. Om man hyr ett flipperspel kan spelet ställas på ”freeplay”, vilket innebär att man slipper krångla med polletter för varje tur och kan spela obegränsat. Om gästerna skulle bli tokiga i flipper finns det som sagt möjlighet att hyra under längre tid. Kanske kan ett flipperspel förhöja atmosfären i lunchrummet eller entrén på er arbetsplats. Låt leklusten styra!